AKKUŞ YATIRIMDAN PAYINI ALDI

TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Akkuş ilçesinde hizmete geçirilen ve yapımına devam edilen projelerle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 11:28

Özer; “Uzun zamandır bekleyen Ünye-Akkuş-Niksar Yolu Projesi başlatıldı ve 2024 yılı ödeneğinin 3 katına çıkarılması sağlandı.” dedi. 

Akkuş'a hizmet etmenin büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu vurgulayan Milletvekili Özer, Akkuş'a hizmet etmeye var güçleriyle devam edeceklerini söyledi. Özer: “Uzun zamandır bekleyen Ünye-Akkuş-Niksar Yolu Projesi başlatıldı ve 2024 yılı ödeneğinin 3 katına çıkarılması sağlandı. Akkuş Gençlik Merkezi’nin donatım ve tefrişat ödenek ihtiyacı karşılandı.” diye konuştu. 

AKKUŞ’A 44 KÖY YAŞAM MERKEZİ

Milletvekili Özer, 44 adet Köy Yaşam Merkezi’nin ilçeye açıldığını ifade ederek: “Akkuş’a 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapımı 2024 yılı yatırım programına alındı. 50 yataklı Akkuş Öğretmenevi yapımı yatırım programına alındı ve ihale izni verildi. 60 derslikli dört okul ve 100 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu Akkuş’a kazandırıldı.150 öğrenci kapasiteli yurt yapımı yatırım programına alındı ve ihale izni verildi. Merkez Kapalı Spor Salonu’nun Efeler Ligi standardına kavuşması ihtiyaçları karşılandı.” açıklamasında bulundu.