“DESTEK VE KAYNAK İÇİN ANKARA’DAYIZ”

Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva ve Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ile beraberindeki heyet hemşehrimiz, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak’ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 11:25

Ziyaretle ilgili Başkan Yalçuva: “Kumru’muzun güçlü geleceğini yakından ilgilendiren çeşitli projelerimize destek ve kaynak oluşturmak için Ankara’dayız.” dedi. 

Ordu’da yerel seçimlerde Ordu genelinde en yüksek oy oranıyla yeniden Kumru Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkan Yusuf Yalçuva Ankara’yı mesken tutmaya devam ediyor. Yaptığı ziyaretlerde ilçeye birçok yatırımı kazandıran Başkan Yalçuva bu defa Ticaret Bakanlığına demir attı. 

YATIRIMLAR İÇİN DESTEK İSTEDİ

Başkan Yalçuva konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Kumru’muzun güçlü geleceğini yakından ilgilendiren çeşitli projelerimize destek ve kaynak oluşturmak için Ankara’dayız. Bugün Ankara mesaimizin ilk gününde, çalışkanlığı ve mütevazi kişiliği ile ağabey olarak gördüğümüz değerli hemşehrimiz, Ticaret Bakan Yardımcımız Sayın Sezai Uçarmak’ı makamında ziyaret ettik. Akkuş’umuzun Belediye Başkanı İsa Demirci ve Korgan’ımızın geçmiş dönem Belediye Başkanı Tuncay Kiraz arkadaşlarımın da eşlik ettiği ziyarette, bizlere gösterdiği ilgi ve nazik ev sahipliği için değerli bakanımıza teşekkür ediyorum.“ ifadelerine yer verdi.