FATSALILAR SAMSUN’DA BULUŞTU

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Samsun Ordulular Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte Fatsalı hemşerileriyle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2024 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2024 11:42

Etkinlikle ilgili Başkan Kibar: “Bizlerde birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinden birini sergilediğimiz bu özel günde, güçlü bağlarımızı bir kez daha pekiştirdik.” dedi. 

Düzenlenen etkinlikte ilgili Başkan Kibar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Halit Doğan’ında ( Halit Doğan ) katılımlarıyla Samsun Ordulular Derneğimizin düzenlemiş olduğu Fatsalılar buluşmasında hemşehrilerimizle bir araya geldik.” diye konuştu. 

“GÜÇLÜ BAĞLARIMIZI PEKİŞTİRDİK”

Başkan Kibar sözlerine şu şekilde devam etti: “Dernekler hemşehrilerimizi bir araya getirerek aramızdaki bağları güçlendirmekte ve kültürümüzü yaşatmakta önemli bir rol oynamaktadır. Bizlerde birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinden birini sergilediğimiz bu özel günde, güçlü bağlarımızı bir kez daha pekiştirdik. Hemşehrilerimizin güler yüzleriyle, hoş sohbetleriyle buluşmamıza vesile olan başta Samsun Ordulular Dernek Başkanımız Yusuf Günaydın’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.