FİLİSTİN’E DESTEK AZALMADAN DEVAM EDİYOR

Filistin’e destek amacıyla kurulan kermeste yoğunluk devam ediyor. Fatsa Yetim Der, Fatsa Müftülüğü, Fatsa Kızılayı Temsilciliği, Fatsa İHH Temsilciliği, Fatsa Damla Dernegi, İlim Yayma Cemiyeti Derneği Fatsa Şubesi, Türkiye Gençlik Vakfı Fatsa Şubesi tarafından dün Fatsa Plevne meydanına kermes alanı kurulmuş ve Filistin’ destek çağrısı yapılmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2023 22:41
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2023 22:41
fatsagazetesi.net

Gönüllü üyeler ve dernek temsilcileri tarafından hazırlanan el emeği ürünler kermeste Fatsalı vatandaşlara sunuluyor.

Filistin’de yaşanan insanlık dramında zor zamanlarda geçiren sivil halk için seferber olan Fatsalılar ise kermesin ikinci gününde de desteklerini esirgemeden yoğunluğu azaltmıyorlar.

Gözlemeden, mercimek köftesine; börekten, salataya kadar onlarca yemek çeşidinin bulunduğu kermes alanında vatandaşlar hem karınlarını doyuruyorlar hem de çok önemli bir yardıma katkı sağlıyorlar.

Toplanan miktarın Filistin halkına destek amaçlı kullanılacağını bilen vatandaşlar, “İsrail’i boykot ediyoruz, kınıyoruz ve bu zulmün bir an önce son bulmasını diliyoruz. Filistin’de bu acıları yaşayan Müslüman kardeşlerimize bir nebzede olsa el uzatmış olmak çok önemli.” Dediler.

HABER: İSLAM DURAN