FINDIK FİYATLARI ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın Başkanlığında "Fındık Çalışma Grubu" istişare toplantısı gerçekleştirildi. Fındık üretimi yapan illerin milletvekillerinin katılımları ile düzenlenen toplantıya Ordu vekillerde hazır bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 13:00

Toplantıyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Mustafa Hamarat: “Fındık için üreticilerimizin lehine olan her kararı hayata geçirmeye, ürünümüzün her yıl daha değerli hale gelmesi için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Yeni sezona kısa süre kala Ankara’da üreticiyi heyecanlandıran toplantı düzenlendi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın Başkanlığında "Fındık Çalışma Grubu" istişare toplantısı gerçekleştirildi. Fındık üretimi yapan illerin milletvekillerinin katılımları ile düzenlenen toplantıda birinci gündem maddesi fındık fiyatları oldu. Üreticilerin yaşadığı sıkıntıların da dile getirildiği toplantıya Ordu milletvekilleride katıldı. 

HAMARAT “FINDIĞIN DAHA DEĞERLİ HALE GELMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Toplantı ile ilgili sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat: “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı'nın Başkanlığında "Fındık Çalışma Grubu" istişare toplantımızı fındık üretimi yapan illerimizin Milletvekillerinin katılımları ile gerçekleştirdik. Ülke ekonomimize katma değer sağlayan fındığın üretimini ve verimini arttıracak değerlendirmelerde bulunduk. Şehrimizin en önemli girdi kalemleri listesinde birinci sırada yer alan "Yeşil Altın" olarak tabir edilen fındık için üreticilerimizin lehine olan her kararı hayata geçirmeye, ürünümüzün her yıl daha değerli hale gelmesi için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi. 

ŞANLITÜRK: “ÜRETİCİLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ”

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ise toplantının çok faydalı ve yapıcı geçtiğini kaydederek; “Fındık Çalışma Grubumuzdaki Milletvekilimiz ile birlikte; Tarım Ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı, Bakan Yardımcılarımız, Genel Müdürlerimizle fındık gündemiyle bir araya geldik. Çok faydalı yapıcı bir görüşme oldu. Fındık Üreticimizin yüzünü güldürebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. Allah Devletimizin Milletimizin birliğini, beraberliğini daim etsin.” açıklamasında bulundu.