GENÇ KIZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Geçtiğimiz gün yaşanan faciada hayatını kaybeden genç kız son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2023 17:33
fatsagazetesi.net

Aydın’da kaldığı yurdun asansöründe yaşanan arıza nedeniyle feci şekilde can veren Zeren Ertaş, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde 4’üncü sınıf öğrencisi olarak öğrenim görürken kaldığı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunun arızalanan asansöründe hayatını kaybetmişti. Aydın’da yapılan işlemlerin ardından Zeren Ertaş’ın cenazesi ailesine teslim edildi.

Ailesinin mezun olması için okula gönderdikleri evlatlarının cenazesinde zorlukla ayakta dururlarken, anne Serpil Ertaş’ın feryatları yürekleri dağladı. Son yolculuğunda Zeren’i yalnız bırakmayan arkadaşları da gözyaşlarına hakim olamadı.

Acılı anne kızının ardından, “Mis gibi kokuyordu benim kızım. Okumadığı kitap yoktu. Çok kitap okuyordu. Giderken de bir sürü kitap aldı yanına. Ben ne yapacağım şimdi” diye seslendi.

Cenazeye Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik İlçe Emniyet Müdürü Murat Milletsever, CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Zeren Ertaş’ın arkadaşları katıldı.

Haber;İslam Duran