“GÖLKÖY’DE YAŞANAN ÇÖKME TAM BİR FACİA”

İyi Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz Gölköy’de yapımı devam eden Yeni Otogar inşaatında yaşanan çökme ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 11:26

Titiz, “Yıkılan yeri onarıp, tekrar beton dökmeye devam ettiler. İnşaatın üzerine kat atılacaksa, o bölge ne kadar sağlıklı olacak? Hepsi birer soru işareti. ORKENT ise her yönüyle kapalı bir kutu olarak karşımızda duruyor. Sorular cevapsız, zarar ortada!” dedi. 

Titiz, Ordu’nun Gölköy ilçesinde yapımı devam eden terminal inşaatında kalıp demirleri bağlandıktan sonra,  kat tabliye kalıbında çökme meydana geldiğini kaydederek; “Çöken kalıbın diğer yerlere zarar verip verilmediği tam olarak incelendi mi tam bir muamma! Bunun da bir takipçisi yok mu? Yıkılan yeri onarıp, tekrar beton dökmeye devam ettiler. İnşaatın üzerine kat atılacaksa, o bölge ne kadar sağlıklı olacak? Hepsi birer soru işareti. ORKENT ise her yönüyle kapalı bir kutu olarak karşımızda duruyor! Sorular cevapsız, zarar ortada. Biz bu kadar yanlışı görmekten yorulduk.” ifadelerine yer verildi.