İDDİALAR ASILSIZ ÇIKTI!

Engin Polat ve Dilan Polat davası ile ilgili Fatsa’da ortaya atılan iddialar asılsız çıktı. İlçede faaliyet gösteren Sadeler Kuyumcu sahibi Emre Sade’den açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2023 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2023 14:49
fatsagazetesi.net

Sade, kendilerini karalamak için atılan iddianın gerçek dışı olduğunu ve konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacakları söyledi. 

Fatsa ilçesini sarsan olayda gerçek ortaya çıktı. İlçede faaliyet gösteren Sadeler Kuyumcu sahibinin Engin Polat ve Dilan Polat davası ile ilgili gözaltına alındığına dair iddia sonrası müşteriler işletmeye akın etti. Dakikalar içerisinde artan kalabalık sonrası emniyet güçleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Panikle bekleyişini devam ettiren kalabalığı rahatlatan açıklama işletme sahibi Emre Sade’den geldi. 

“İDDİALAR YALANDAN İBARET”   

Emre Sade iddiaların kendilerini karalamak için atıldığını ifade ederek; “Şahsımıza ve kurumumuza yönelik atılan bu iftara tamamen yalandır. Bizim bu tür olaylarla işimiz asla olamaz. Bu iftiraları atanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağız. İftiralar tamamen bizi çekemeyenlerin karalamak için attığı yalandır. Bizim her zaman alnımız ak, ekmeğimiz helaldir. Yasa dışı eylem ve kazançlarla hiçbir zaman işimiz olmaz. Müşterilerimiz rahat olsun. İstedikleri zaman gelip yatırımlarını güvenle teslim alabilirler. Biz Fatsa’nın evladıyız, Fatsa’dayız, mekanımız bellidir. Kimseye buradan prim çıkmaz. Bizi bunlarla yıpratamazsınız.” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi