İNCİRLİK SOKAK, BAŞKAN KİBAR'I BEKLİYOR!

Yaklaşık bir ay önce yaşanan ve hayatı olumsuz etkileyen sel sonrası Fatsa’nın kırsal ve şehir mahallelerinde bulunan birçok derenin debisi yükselmiş, yollar kullanılamaz hale gelmiş, Yavaş Mahallesinde de b ir vatandaşımız sel sularına kapılıp hayatını kaybetmişti.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2023 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2023 13:52

Ordu Büyükşehir ve Fatsa Belediyesi yürüttüğü çalışmalar ile vatandaşların bertaraf edilmiş, hayat normale dönmüştü.

Son yıllarda yoğun yapılaşmanın gerçekleştiği Fatsa’nın Dolunay ve Ayazlı Mahallelerinde de gerek üst gerekse de alt yapısal sorunlar, her yağış sonrası kendini belli etmeye devam ederken, Ayazlı Mahallesi İncirlik Sokakta yaşayan vatandaşlar, son selin ardından eksik kalan temizlik çalışmalarından dert yandı. Altyapısı yeterli olmayan sokakta 40 ve 60 dairelik binaların olduğunu belirten sokak sakinleri, her yağış sonrası oluşan çamur deryasından kurtulmak istiyor.

Kaldırımı olmayan ve yolları stabilize olan sokakta yapılan kısa süreli temizlik çalışmasından sonra belediye ekiplerinin bir daha gelmediğinden ve yaptıkları başvuruların ise dikkate alınmadığından şikayetçi olan vatandaşlar, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’dan seslerini duymasını ve kronikleşen sorunlarına çözüm bulmasını istiyor.

Haber: İslam DURAN