KAYNAR, “TEKNOLOJİYE GÖRE EĞİTİMLERİMİZİ ALIYOR VE YENİ NESİL ARAÇLARA GÖRE ÇALIŞMALARIMIZI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Fatsa İlçemizde başarılı çalışmaları ve hizmet kalitesiyle faaliyet gösteren WASSCAR Oto-servis son model araçlara orijinal parçalarında, bakım ve mekanik işçilik hizmetlerinde Fatsa Büyük sanayi sitesinde hizmet veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2023 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2023 13:23
fatsagazetesi.net

İşletme sahibi Samet Kaynar ile sektörü ile ilgili bir röportaj yaptık. Araç bakımının çok önemli olduğunu söyleyen Kaynar, “Usta hatalarından kaynaklanan araçlara yanlış müdahale nedeniyle bölgemizde en çok karşılaştığımız sorunların başında geliyor.  Her marka araca bakmaya çalışan ustalarımız uzmanlık dalları olmadığı için yanlış müdahalelerde bulunabiliyorlar. Bu durumda araçlarda ciddi hasarlara yol açıyor. Bizler burada yaptığımız her parça değişimi ve işçiliğe garanti veriyoruz. Garantili olduğu için her yapılan müdahale vatandaşlarımız bu nedenden dolayı bizlere daha çok güveniyor. 15 kişilik ekibimizle mekanik işçilik, elektrik ve kaporta alanında son teknoloji hizmeti servisimizde veriyoruz. Teknolojiye göre eğitimlerimizi alıyor ve yeni nesil araçlara göre çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu işi iyi yapmak mesleğini sevmekten geçiyor. Elemanlarımıza her işi öğretiyoruz. Onlarla birlikte büyüyoruz. Ustalar olarak elemanlarımıza değer verirsek o kadar başarılı işlere imza atarız” dedi. 

Araçlarda kış bakımının önemli olduğunu söyleyen Kaynar, “Araç kış bakımı yaptırmak hem sürüş güvenliği sağlamak hem de aracın ömrünü uzatmak açısından önemlidir. Düzenli olarak yapılan kış bakımları sayesinde hem olumsuz hava koşullarında yolda kalma riskini düşürür, hem de diğer sürücülerin de güvenliğini de tehlikeye atmamış olursunuz. Araç kış bakımının öncelikli konusu her zaman kış lastiği olmalıdır. Kış mevsiminin zorlu hava koşullarında sürüş güvenliğiniz için öncelikle araç modeline uygun kış lastiği kullanmaya başlamalıyız”

Kış aylarının gelmesiyle birlikte sürücülerin araç bakımlarını ihmal etmemeleri konusunda uyarılarda bulunan Kaynar, araçlardaki sıvı kontrolleri ve periyodik bakımlarının önemine dikkat çekti. Kış şartlarında araçların verimli kullanılabilmesi için kışlık bakım masrafından kaçınmaması gerektiğini anlatan Samet Kaynar, “Kış aylarının gelmesiyle birlikte işlerimiz oldukça yoğun işlerimiz kış bakımları açısında da yoğunlaşma başladı. Öncelikle antifrizlere kesinlikle bakılması gerekiyor. Antifriz bakımları olmazsa olmazımız kışın bakımlara girildiği zaman yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi olarak genel bakımları yapılır. Bu yaz kış dönüm noktasında çatlama yapan boruların falan hepsinin kontrolü yapılır. Bunların da değişmesi gerekenler değişir, sürücülerimiz sağlık bir şekilde kışı geçirmeleri için yapılması gereken tüm bakımlar yapılır” dedi.

Haber Merkezi