KOKARCA’YA KARŞI BAKANLIKTAN DESTEK

Üreticilerin korkulur rüyası haline gelen kahverengi kokarcayla mücadele kapsamında komşumuz Giresun’a İçişleri Bakanlığı tarafından destek sağlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 11:56

Konuyla ilgili Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti; “Popülasyonun Azaltılması ve Olası Zararların Önlenmesi Projesi” kapsamında biyosidal ilaçlar ve feromon tuzaklar kullanılarak mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Giresun Valiliği Proje Ofisi ve Giresun Kalkınmayı Destekleme Derneği tarafında hazırlanan “Kahverengi Kokarcanın Popülasyonun Azaltılması ve Olası Zararların Önlenmesi Projesi” İçişleri Bakanlığı tarafından kabul gördü. Proje protokolü Vali Mehmet Fatih Serdengeçti tarafından imzalandı.

“MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

Vali Serdengeçti “İçişleri Bakanlığımız Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından kabul edilen “Kahverengi Kokarcanın Popülasyonun Azaltılması ve Olası Zararların Önlenmesi Projesi” kapsamında biyosidal ilaçlar ve feromon tuzaklar kullanılarak mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Vali Serdengeçti, ilgi ve desteklerinden dolayı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise teşekkür etti.