“MUHTARLARIMIZIN ASLİ GÖREVİ HİZMETTİR”

Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Hafızoğlu, “Fatsalı muhtarlar olarak yerel demokrasiyi temsil ediyoruz. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti sunmak ve halkımızın refah içinde yaşamasına katkı sağlamaktır”

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2023 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2023 15:39

“Muhtarlar olarak her hafta düzenli olarak toplanıp sorunlarımızı ve çözüm yollarını tartışıyoruz” diyen Başkan Hafızoğlu, “Muhtarlarımız gerçekten kendi mahallerine hizmet etmek için adeta yarışıyor. Belediye ile uyumlu çalışıyor ve sorunlar halkımızın beklenti ve önceliklerine göre çözüme kavuşturuluyor. çalışmalarımıza 89 mahallemizde bu sistemle devam ediyoruz. Muhtarlık demokrasimizin ve cumhuriyet rejiminin en temel birimlerinden biri olarak mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın refahı için gayret ederken huzur ve güveni içinde elinden gelen çalışmayı diğer kamu kurumları ile işbirliği içinde sürdürmektedir. Fatsa Muhtarlar Derneği bünyesinde vatandaşın çözüm bekleyen sorunlarının önceliklerine göre doğrudan çözüme ulaştırmak adına elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz

Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem kibar ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Hilmi Güler’e muhtarlarımızın yanında oldukları için çok teşekkür ediyoruz diyen Hafızoğlu, “Bizlerin en büyük destekçisi belediye başkanlarımız.  Her konuda bizlerin sorunlarını hemen çözüyorlar. Onlarla birlikte istek ve sorunlarımız çözülüyor. Mahallemize hizmet etmek için görevimizi en iyi şekilde devam ettireceğiz” diye konuştu.

Haber Merkezi