O İLÇEDE İŞLER TIKIRINDA!

Ordu’nun Kumru İlçesinde Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva önderliğinde çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2024 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2024 11:38

Yürütülen çalışmalarla ilgili Başkan Yalçuva: “İmza projeler de temel belediyecilik faaliyetleri de tıkır tıkır işliyor. Fizibilitesi uygun, bütçesi sağlanmış olan yatırımlar planlı bir şekilde gerçekleştirilirken temel belediyecilik faaliyetleri iyileştirilerek, aksatılmadan sürdürülüyor.” dedi. 

Yürütülen çalışmalarla ilgili Başkan Yalçuva sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada: “2019 yılı itibariyle benimsenen doğru zamanda, doğru yere, doğru yatırım ilkesi tüm belediye birimlerimizce uygulanıyor. Fizibilitesi uygun, bütçesi sağlanmış olan yatırımlar planlı bir şekilde gerçekleştirilirken temel belediyecilik faaliyetleri iyileştirilerek, aksatılmadan sürdürülüyor.” diye konuştu. 

“AYNI ANDA BİRÇOK NOKTADA ÇALIŞMA”

İlçenin birçok noktasında aynı anda yatırım çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Yalçuva: “Erecek Doğa Tesisleri içerisinde yer alacak olan bungalov evler için temel betonu döküm çalışmaları gerçekleştirildi. Düzoba Yaylası Şenlik Alanı ve Er Meydanı'nda çevre düzenleme ve sosyal donatı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Güneycik Mahallesi Avut Sokak’ta beton yol çalışmaları gerçekleştirildi. Karacalı Mahallesi'nde baskı beton çalışmaları tamamlandı. Samur Mahallesi'nde parke yol ve yaya yolu düzenleme çalışmaları devam ediyor. Ergentürk Mahallesi mezarlığında çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.” ifadelerine yer verdi.