ORDU ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ ORDU'YU TANIDI

Ordu Üniversitesi Yabancı Diller Kulübü, Ordu Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği "Ordu'yu Tanı" gezisi kapsamında, öğrenciler Ordu'nun tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2023 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2023 17:18
fatsagazetesi.net

28 Ekim 2023 tarihinde düzenlenen geziye, üniversitenin farklı bölümlerinden yaklaşık 30 öğrenci katıldı. Öğrenciler, Yoroz , Boztepe ve Fındık Müzesini ziyaret etti ve Gemiyle Ordu’yu deniz üstünden izledi.

Gezi kapsamında, Ordu'nun tarihi ve kültürel zenginlikleri hakkında bilgi edinen öğrenciler, aynı zamanda Ordu'nun doğal güzelliklerini de keşfetme fırsatı buldu. Öğrenciler, gezi hakkında yaptıkları değerlendirmelerde, Ordu'nun tarihi ve doğal güzellikleri karşısında çok etkilendiklerini ifade etti.

Ordu Üniversitesi Yabancı Diller Kulübü Danışmanı  Arş.Gör.Merve Peköz, gezi ile öğrencilerin Ordu'yu daha yakından tanıma fırsatı bulduğunu belirterek, "Gezi kapsamında, Ordu'nun tarihi ve kültürel zenginlikleri hakkında bilgi edinen öğrencilerimiz, aynı zamanda Ordu'nun doğal güzelliklerini de keşfetme fırsatı buldu. Öğrencilerimiz, geziden çok keyif aldıklarını ve Ordu'yu daha yakından tanıma fırsatı buldukları için mutlu olduklarını ifade ettiler" dedi.

Haber Merkezi