VALİ SONEL’İN YÜREĞİ ORDU’DA ATIYOR!

Valilik Kararnamesi ile Vali Mülkiye Başmüfettişi görevine atanan Tuncay Sonel Ordu’da yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2023 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2023 10:40

Sonel son olarak “Tarihten Günümüze Ordulu Şehitler Anıtı” ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.  2012 yılında proje çalışmalarına başlandığını kaydeden Vali Sonel; “Üzerinden 10 yıl geçmesine rağmen ödenek yetersizliğinden bir türlü yapılmayan “Tarihten Günümüze Ordulu Şehitler Anıtı” Ordulu Gazimiz Yusuf Ziya Çol Albay’ımın konuyu tarafıma 2022‘de anlatması üzerine hemen Ordu Üni. Güzel Sanatlar Fakültesinden Nihat Sezer Sabahat Hocamız ile görüşüldü” dedi.

“BAKANLIKTAN 1 MİLYON ÖDENEK TAHSİS EDİLDİ”

Anıtın yapımı için Bakanlıktan 1 milyon lira ödenek tahsis edildiğini kaydeden Vali Sonel; “Büyükşehir Belediyemiz ile protokol yapılmış ve aynı yıl ihaleye çıkarılarak sahilde teleferiğe yakın yerde yapımına başlanarak Cumhuriyetimizin 100. Yılına yetiştirilmiştir. Açılışı yapılan anıta yeni Valimiz Sn. Muammer Erol’un davetine teşekkür ederim. Biz gidemesek de açılışa çiçeğimizi ve selamlarımızı gönderdik. Hayırlı olsun. Aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize saygı ve dua ile.” açıklamasında bulundu. 

Haber: Müjdat Hülür