AK PARTİ FATSA’DA VATANDAŞI DİNLEYECEK

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Sefa Yüce, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığının 81 İlde düzenlemiş olduğu Türkiye Buluşmaları programının Ordu’da 12 Eylül 2024 Perşembe günü gerçekleştirileceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 09:59

19 İlçe programı hakkında bilgi veren Başkan Yüce, Milletvekillerinin 19 ilçede aynı gün, esnaf ziyaretleri yapacaklarını, İstanbul Milletvekili Hasan Turan’ın Fatsa İlçemizde vatandaşlarla buluşacağını söyledi.

Teşkilat Başkanı Sefa Yüce, AK Parti Genel Başkan Vekili Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş Başkanlığında, MKYK Üyesi Hemşehrimiz Fahrettin Yahşi ile birlikte 19 Milletvekili ile Türkiye Buluşmaları Programının tamamlanacağını açıkladı. Başkan Yüce; Genel Başkan Vekili Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, 12 Eylül Perşembe günü, programına İl Teşkilatını ziyaret ederek başlayacağını, daha sonra sırası Yerel ve Ulusal Basınla toplantı yapacağını, ardından Valilik ziyareti, Şehir Hastanesi İnşaatı ziyareti, Ordu Üniversitesi ziyareti, MHP İl Başkanlığını ziyaret, Büyükşehir Belediyesini ziyaret, Fındık zararlısı Kokarca ile mücadele toplantısı, STK’larla toplantının ardından son olarak Esnaf ziyaretlerinde bulunacağını kaydetti.

19 İLÇENİN NABZI TUTULACAK

Teşkilat Başkanı Sefa Yüce; 19 İlçe programı hakkında da bilgi vererek, Milletvekillerinin 19 ilçede aynı gün, esnaf ziyaretleri yapacaklarını ifade ederek; “STK temsilcileri ile görüşecekler, ev  ve hasta ziyaretlerinde bulunacaklar, dernek ve vakıf ziyaretleri, şehit aileleri ziyaretlerinde bulunacaklar. Trabzon Milletvekili Sn. Yılmaz Büyükaydın Akkuş İlçesinde, İstanbul Milletvekili Sn. Mustafa Demir Altınordu İlçesinde, Tokat Milletvekili Sn. Yusuf Beyazıt Aybastı İlçesinde, Karabük Milletvekili Sn. Durmuş Ali Keskinkılıç Çamaş İlçesinde, İstanbul Milletvekili Sn. Şengül Karslı Çatalpınar İlçesinde, Sinop Milletvekili Sn. Nazım Maviş Çaybaşı İlçesinde, İstanbul Milletvekili Sn. Hasan Turan Fatsa İlçesinde, Zonguldak Milletvekili Sn. Saffet Bozkurt Gölköy İlçesinde, İstanbul Milletvekili Sn. İsmail Erdem Gülyalı İlçesinde, İstanbul Milletvekili Sn. Seda Gören Bölük Gürgentepe İlçesinde, Samsun Milletvekili Sn. Orhan Kırcalı İkizce İlçesinde, Giresun Milletvekili Sn. Ali Temür Kabadüz ilçesinde, Tokat Milletvekili Sn. Cüneyt Aldemir Kabataş İlçesinde, İstanbul Milletvekili Sn. Adem Yıldırım Korgan İlçesinde, İstanbul Milletvekili Sn. Serkan Bayram Kumru İlçesinde, Giresun Milletvekili Sn. Nazım Elmas Mesudiye İlçesinde, İstanbul Milletvekili Sn. Ümmügülşen Öztürk Perşembe ilçesinde, İstanbul Milletvekili Sn. İsmail Emrah Karayel Ulubey İlçesinde, Sivas Milletvekili Sn. Hakan Aksu Ünye ilçesinde, Türkiye Buluşmaları programını icra edeceğiz.” diye konuştu.

“SIKINTILARI MİLLETİMİZLE PAYLAŞACAĞIZ”

Başkan Yüce; Ordu için ‘Her daim özümüzden geleceğe temalı’ ziyaretlerde, son zamanlarda dünya ile birlikte Türkiye‘de de bazı sıkıntıların meydana geldiğini hatırlatarak, AK Parti’nin en büyük servetinin milleti ile birlikte olmak olduğunu kaydederek; “İşte biz bu sıkıntılarımızı milletimizle paylaşacağız, bunun geçici bir durum olduğunu , Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliği , bilge kişiliği , dünyada etkin konumu ile  kısa zamanda problemlerimizi aşacağımızı anlatacağız, bizim paydaşımız vatandaşlarımız. Bizim dert ortağımız milletimizdir. 22 yıldır olduğu gibi AK Parti Milletin partisi ve Milletin iktidarıdır.” açıklamasında bulundu.