BEŞİKTAŞ’TA ZORLU SÜREÇ

Trendyol Süper Lig’e Şenol Güneş yönetiminde başarılı bir başlangıç yapan Beşiktaş, Şenol Güneş sonrası takımın başına geçen Burak Yılmaz ile hedefi tutturmaya çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2023 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2023 16:39

 Sezona iyi bir başlangıç yapan, ligde ilk 3 maçında mağlubiyet yaşamayan, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de elemeleri başarılı bir şekilde geçerek gruplara kalan siyah-beyazlı ekip, son dönemdeki istikrarsız görüntüsüyle sıkıntılı günler yaşamaya başladı.

Lig'de istikrar yakalamakta zorlanan, Avrupa'da galibiyete hasret kalan siyah-beyazlı ekip, yönetim kurulunu olağanüstü genel kurul kararı almasına neden oldu.

Burak Yılmaz yönetimindeki Beşiktaş, Süper Lig'deki son 3 maçında 2 galibiyet ve bir mağlubiyet aldı. İstanbulspor ve Gaziantep’i 2-0'la geçen karakartallar, derbide Galatasaray'a 2-1 yenildi.

Ligde son 7 maçta 3 kez mağlup olan Beşiktaş, lider Fenerbahçe'nin 11 puan gerisinde bulunuyor. Süper Lig'de 6 galibiyet, bir beraberlik ve 3 mağlubiyetle 19 puan toplayan siyah-beyazlı takım, Fenerbahçe, Galatasaray ve Adana Demirspor ardından 4. sırada yer alıyor.

Haber;İslam DURAN