SON DAKİKA
Hava Durumu

21 YIL ÖNCE ALINAN EMANETLER SAHİPLERİNE ULAŞTI

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılına yazılan mektuplar sahiplerine ulaştırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2023 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2023 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
21 YIL ÖNCE ALINAN EMANETLER SAHİPLERİNE ULAŞTI

PTT AŞ tarafından 2002'de düzenlenen "2023'e Cumhuriyetimizin 100. Yılına Mektup Kampanyası" kapsamında milyonlarca vatandaş bugünlere mektup yazıp teslim etmişti. Cumhuriyetimizin 100. Yılında teslim edilmek üzere kimisi evladına, kimi sevdiğine, kimi vatandaş dostuna mektuplarını yazıp, PTT’ye emanet etmişlerdi.


100. yılımızda ise PTT kuryeleri Türkiye’nin dört bir yanında geçmişten gelen mektupları adreslerine götürdüler. PTT Fatsa Şubesinde de postacılar gün boyunca kapı kapı gezerek vatandaşlara mektuplarını teslim ettiler.
Fatsa PTT Şubesinde görevli Buket isimli personel ise mektup götürdüğü vatandaşların hem çok şaşırdıklarını hem de çok mutlu olduklarını belirtti. Normal zamanlarda tebligat, fatura, kart teslimi gibi evrakları teslim eden çalışanı karşılarında gören vatandaşlar bu kampanyanın çok kıymetli olduğunu söylediler. Çoğu vatandaşın böyle bir kampanyadan haberleri olmayan ya da kendilerine bir mektup yazıldığını bilmeyen mektup sahipleri değer verdikleri kişilerden gelen mektuplarla çok duygulandılar. 


PTT Fatsa Şubesi Personeli Buket Yılmaz, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında bu mektupları sahiplerine ulaştırdığımızda mutluluklarına ortak olarak bu sevinci bizlerde paylaşıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun” dedi.
Geçmişte yazılan çoğu mektup adreslere teslim edilirken, 21 yılda Fatsa’dan taşınmış ve adresinde olmayan ya da hayatını kaybetmiş insanların mektupları ise PTT Şubesine geri götürüldü.

Haber;İslam DURAN

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.