SON DAKİKA
Hava Durumu

7 NOKTAYA 7 AYRI KAVŞAK

Fatsa Belediyesi tarafından şehrin trafik güvenliğini arttıracak 7 noktaya 7 ayrı kavşak çalışması başladı.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2023 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2023 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
7 NOKTAYA 7 AYRI KAVŞAK

Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar kavşaklardaki çalışmaların kısa sürede tamamlanarak Fatsa’da daha güvenli ulaşım ağının kurulacağını söyledi. 
Çalışmalarla ilgili Başkan Kibar yaptığı açıklamada; “Fatsa'mızın ulaşım altyapısını güçlendirerek, bölgemizi daha da güvenli ve modern bir hale getireceğiz.” dedi.


“KISA SÜREDE HİZMETE AÇILACAK”


Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı müjdesini veren Kibar Fatsa’da daha güvenli ulaşım ağının kurulacağını belirtti. Kibar; “Karayolları Genel Müdürlüğü ile birlikte projelendirdiğimiz 7 önemli kavşak düzenleme çalışmaları kapsamında yer alan Aybastı Kavşağımızda çalışmalarımız devam ediyor ve kısa süre içerisinde hizmete girecek. Aybastı Kavşağı, Meydan Kavşağı, Otogar Kavşağı, Liman Kavşağı, Dolunay Kavşağı, Kutlukent Kavşağı, Büyük Sanayi Sitesi Kavşaklarında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan düzenleme çalışması ile Fatsa'mızın yol ağı kapasitesini artırarak trafik akışını hızlandırmayı, olası kaza risklerini ortadan kaldırmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.


“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”


Projede emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Kibar sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Projeyi olurları ile yapılmasını sağlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdülkadir Uraloğlu'na, Önceki Dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız, Trabzon Milletvekilimiz, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, Karayolları Genel Müdürümüz Rıfat Silov'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.
Haber: Müjdat Hülür

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.