SON DAKİKA
Hava Durumu

ADIGÜZEL: “AĞIR BİR TEHDİT ALTINDAYIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel Perşembe Yaylası’da maden çalışmalarıyla ilgili Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’in kamuoyunu yanılttığı söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
ADIGÜZEL: “AĞIR BİR TEHDİT ALTINDAYIZ”

Adıgüzel; “Ağır bir tehdit altındayız. Hükümetin iki Bakanlığı ve Ordu Büyükşehir Belediyesi bu işin içindedir. Bugün orada resmi görevliler ile şirket çalışanları sahada keşif yaptılar.” dedi. 

Adıgüzel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Ordu kamuoyunu yanıltıyor. Dün meclis konuşmasında siyanür yok diyerek ve maden alanının Korgan ilçe sınırları içinde ( yani Perşembe yaylasında değil demeye getirerek) tarafını ortaya koymuştur. Yayınlayacağım belgeler ile Hilmi Güler'in Ordu kamuoyunu yanılttığını ortaya koyacağım.” diye konuştu. 

“ŞİRKET ÇALIŞANLARI SAHADA KEŞİF YAPTI”

Perşembe Yaylası ile ilgili çığlıklarının duyulması çağrısında bulunan Adıgüzel; “Tüm vatanseverlere sesleniyorum. Vatan neresi?
Vatan işte burası. Vatan Perşembe Yaylası. Ağır bir tehdit altındayız. Hükümetin iki Bakanlığı ve Ordu Büyükşehir Belediyesi bu işin içindedir. Bugün orada resmi görevliler ile şirket çalışanları sahada keşif yaptılar.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.