SON DAKİKA
Hava Durumu

ADRENALİN DOLU FESTİVAL OLACAK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde şehre her gün yeni bir faaliyet, yeni bir etkinlik, yeni bir dinamizm kazandıran Büyükşehir Belediyesi, adrenalin tutkunlarını yeniden bir araya getiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2023 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2023 22:29
Kaynak: Haber Merkezi
fatsagazetesi.net
ADRENALİN DOLU FESTİVAL OLACAK

11-12 Kasım 2023 tarihlerinde Yason Off-Road Yıkım Ekibi iş birliğinde 2. Geleneksel Ödüllü Off Road Festivali düzenlenecek. 60 kulübün katılım sağlanması beklenen festivalde 100 araç yarışacak.

İKİNCİSİ DÜZENLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, arazi araçları ile doğada engelleri aşmak, beraberlik ve grup çalışması içinde doğayla mücadele etmek amacıyla geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiği Off Road Yarışlarının bu yıl 2.sini gerçekleştirecek.

Off-Road’a gönül vermiş kişileri bir araya getirmek amacıyla düzenlenecek olan yarışlarda araçlar çeşitli engellerle zorlaştırılmış ağır parkurlarda mücadele edecek.

60 KULÜP 250 ARAÇLA KATILACAK

İki gün sürecek olan festival renkli görüntülere sahne olacak. Festival kapsamında 11 Kasım saat 18.00’da OBB Ana Bina önünde düzenlenecek program öncesinde 15.30’da tüm araçlarla şehir korteji gerçekleştirilecek. 12 Kasım’da Altınordu ilçesi Melet Irmağı yanında (OBB Kıl Çadır Mevkii) saat 09.00’da başlayacak olan yarışlar ise saat 17.30’da düzenlenecek olan kupa töreninin ardından sona erecek.

Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.