SON DAKİKA
Hava Durumu

"AYAĞIMIZI GAZDAN ÇEKMEDEN DEVAM EDİYORUZ"

Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva belediye-vatandaş işbirliği Fatih Mahallesi ve Şehitlik Cami sokak yolunda yapımına başladıkları Beton Yol çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2023 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2023 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
"AYAĞIMIZI GAZDAN ÇEKMEDEN DEVAM EDİYORUZ"

Devam eden beton yol çalışmalarını  inceleyerek Fatih Mahalle Muhtarı Erol Yalçın ve hemşehrilerine kolaylıklar dileyen Başkan Yalçuva, ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva yaptığı açıklamada, “Bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanımız, AK Parti Ordu Milletvekilimiz, önceki dönem Milli Eğitim Bakanımız Sn. Prof. Dr. Mahmut Özer beye, AK Parti Ordu Milletvekilimiz Sn. İbrahim Ufuk Kaynak beye, AK Parti Ordu Milletvekilimiz Sn. Mustafa Hamarat beye, canla başla çalışan Mahalle Halkımıza ve tüm emekçi kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Hız kesmeden şehrimizi daha sağlam, kaliteli ve konforlu yollarla donatarak her şeyin en iyisine layık vatandaşlarımızın istifadesine sunmak için var gücümüz ile çalışmaya devam ediyoruz.” dedi. 

Haber Merkezi

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.