SON DAKİKA
Hava Durumu

BAKANLIKTAN ULUBEY’E 20 MİLYONLUK YATIRIM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Ordu’nun Ulubey ilçesinde yapımı tamamlan Çocuk Destekleme Merkezi (ÇODEM) 20 milyonluk yatırım maliyetiyle hizmete kazandırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2023 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2023 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
BAKANLIKTAN ULUBEY’E 20 MİLYONLUK YATIRIM

Dün Ordu’ya gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan’la bir araya geldi. Bakan Yardımcısı Duran, ziyaretleri sırasında bitirilen Çocuk Destekleme Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Başkan İsa Türkcan ile birlikte merkezi gecen Bakan Yardımcısı Duran, son çalışmalar hakkında bilgi aldı.
“Yakın Zamanda Açılışını Gerçekleştireceğiz”
Kısa süre içerisinde açılışı gerçekleştirilerek hizmete sunulacağını ifade eden Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sn. Rıdvan DURAN, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Sn. Ayşegül YILDIRIM KARA ilçemize yapılan ve bitmiş olan çocuk destekleme merkezinde incelemelerde bulunduk. Yakın zamanda açılışını gerçekleştireceğimiz Çocuk Destekleme Merkezi’nin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.
Haber: Ümit Güngör

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.