SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN KİBAR’DAN İŞÇİLERE ZAM MÜJDESİ

Fatsa Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası ve Kamu İşverenleri Sendikası arasında Fatbel Şirketinde çalışan işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
BAŞKAN KİBAR’DAN İŞÇİLERE ZAM MÜJDESİ

Konuyla ilgili Başkan Kibar: “İnsan hayatında en yüce değerin emek ve alın teri olduğu bilinciyle bundan sonra da çalışanlarımızın yanında olmaya, hep birlikte Fatsa’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi. 

Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, en yüce değerin, emek ve alın teri olduğunu ifade ederek; “Belediyemiz, Hizmet-İş Sendikası Ordu Şube Başkanı İsmail Zerey ve Kamu İşverenleri Sendikası Yerelsen Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Tenlik’in katılımlarıyla belediyemiz şirketinde görevli mesai arkadaşlarımızı kapsayan Toplu İş Sözleşmesini imzaladık.” diye konuştu.

“FATSA’MIZA HAYIRLI OLSUN”

Başkan Kibar heyecanla, Fatsa’ya hizmet sevdasıyla çıktıkları yolda emek vererek alın teri döken işçilerin, yol arkadaşları olduğunu kaydederek; “İnsan hayatında en yüce değerin emek ve alın teri olduğu bilinciyle bundan sonra da çalışanlarımızın yanında olmaya, hep birlikte Fatsa’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Toplu İş Sözleşmemiz Fatsa’mıza, tüm mesai arkadaşlarımıza ve ailelerine hayırlı olsun.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.