SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN KİBAR GÖNÜLLERE DOKUNDU

Buharalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından birlik, beraberlik ve Yerli Malı Haftası kapsamında program düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2023 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2023 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
BAŞKAN KİBAR GÖNÜLLERE DOKUNDU

Programa Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, İlçe Kaymakamı Avni Kula ve STK temsilcileri katıldı. 

Buharı Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte Başkan Kibar’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programla ilgili Başkan Kibar yaptığı paylaşımda; “Buharalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Birlik, Beraberlik ve Yerli Malı Haftası münasebetiyle düzenlenen kahvaltı programına İlçe Kaymakamımız Avni Kula, protokol mensuplarımız ve STK temsilcilerimiz ile birlikte katıldık. Bu tür etkinliklerle birbirimize daha da yakınlaşıyor, kültürel değerlerimizi paylaşma fırsatı buluyoruz.” dedi. 

“BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Programın düzenlenleyen dernek yönetimine teşekkür eden Başkan Kibar; “Birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği bu anlamlı buluşmada, Buharalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ertan Tepe’ye, Buharılı hemşehrilerimize ve emeği geçen herkese göstermiş oldukları samimi sohbet için teşekkür ederim. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.