SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN ÜZEYİR ERDOĞAN, “AĞRI MAÇI İLE YÜKSELİŞE GEÇECEĞİZ”

Fatsa Belediyespor Kulüp Başkanı Üzeyir Erdoğan , “Pazar günü karşılaşacağımız Ağrı 1970 Spor maçını kazanıp ligde galibiyet serisini yakalamak istiyoruz” dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2023 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2023 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
BAŞKAN ÜZEYİR ERDOĞAN, “AĞRI MAÇI İLE YÜKSELİŞE GEÇECEĞİZ”


İnşallah bundan sonra seri galibiyetler alarak ligde iddiamızı sürdürmek istiyoruz diyen Başkan Üzeyir Erdoğan, “Ağrı maçı bizim için çok önemli.  Kazanıp yolumuza bakmak istiyoruz. Taraftarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Gelip bizi en iyi şekilde desteklesinler. Fatsa Belediye sporumuzu en iyi yerlere getirmek için ben ve yönetim kurulumuz gece gündüz demeden çalışıyoruz. Fatsa markamızı en yüksek çıtalara çıkarmak için bu görevi üstlendik. Tüm Fatsa olarak takıma sahip çıkarsak her türlü engeli aşarız. 150 bin nüfuslu Fatsa’yı temsil edecek önemli isimler yönetimimiz de yer aldı. Fatsa Belediyespor camiamız rahat olsun. Takımımız hak ettiği yerde her zaman olacaktır” dedi.

Bilet fiyatları 52 TL 

Maç bilet fiyatlarının Ağrıspor maçı için 52 TL olduğunu söyleyen Başkan Üzeyir Erdoğan, “Fatsa Belediyespor bundan sonra üzerine düşeni fazlası ile yapacaktır. Bizler maç bilet fiyatlarını 52 TL olarak belirledik. Tüm taraftarlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.