SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN YALÇUVA VARSA, ENGEL YOK!

Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva ve Akparti İlçe Başkanı Aydın Çavuş’tan örnek bir davranış daha geldi.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
BAŞKAN YALÇUVA VARSA, ENGEL YOK!

Tekerlekli sandalyesinde mahzur kalan gencin haberini alan Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva programını iptal ederek şahsı mahzur kaldığı yerden alıp kendi aracıyla evine teslim etti. 

Yaptığı örnek yardımlarla gönüllere dokunan Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva’dan kalplerimizi ısıtan bir davranış daha geldi. İlçede yaşayan engelli bir vatandaş tekerlekli sandalyesi bozularak yolda kaldı. Bunun üzerine Başkan Yalçuva’yı arayarak yardım istedi. Başkan Yalçuva programını iptal ederek hemen harekete geçti. Genci bulunduğu yerden kendi aracına alarak evine teslim eden Başkan Yalçuva bir kez daha gönüllerde taht kurdu. 

“HIZLA BULUNDUĞU NOKTAYA GİTTİK”

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Başkan Yalçuva: “ Bugün adaşım Yusuf kardeşim arayıp, akülü tekerlekli sandalyesinin arızalandığını haber edince, Aydın başkanımızla programımızı yarıda kesip hızla bulunduğu noktaya gittik. Yusuf kardeşimi sağ salim bulup hemen evine bıraktık. Aracının bakımını da bir güzel gerçekleştirip Semiha annemize teslim ettik. Geçmiş olsun Yusuf'um, güvenin için teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.