SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKANLAR’DAN MORAL ZİYARETİ

Geçtiğimiz gün hakkında kara para ve vergi kaçırma olayları ile alakalı söylentiler çıkması sonucunda dükkanında izdiham oluşan Emre Sade’ye destekler sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2023 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2023 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
BAŞKANLAR’DAN MORAL ZİYARETİ

Ülkemizde son zamanlarda başta sosyal medya fenomenleri ve büyük şirketlere karşı denetlemeler yapılmaya başlanmış ve çoğu tanınmış isim bu olaylar nedeniyle tutuklanmıştı.
Fatsa’da yıllardır Kuyumculuk Yapan Sadeler Kuyumcu İşletme Sahibi Emre Sade hakkında da çıkan söylemler sonucunda vatandaşlar içeride bulunan para ve altınlarını almak için izdiham oluşturmuştu. Sabahın erken saatlerinde bu söylentiyi duyan vatandaşlar akşam geç saatlere kadar kuyumcuda bulunan ürünlerini geri aldılar. 


Emre Sade’ye atılan bu suçu başta kendisi olmak üzere çoğu Fatsalı kabul etmemiş ve Sade’nin masumluğuna inanmıştı. Dükkanında her şey normaline dönen Emre Sade’ye moral ziyaretleri yapılmaya başlandı.
Çoğu esnaf ve dostlarının yanı sıra Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek’te, Sadeler Kuyumcuya giderek Emre Sade ile görüştüler. Ziyaret sonrasında ise Emre Sade, Başkanların vermiş olduğu destekten memnuniyetini belirterek teşekkürlerini iletti. 
Ayrıca hakkında yanlış haber yayan kişi veya kişiler için suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Haber Merkezi

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.