SON DAKİKA
Hava Durumu

BELEDİYE ENGELLİ ÇİFTE EV YAPTIRIYOR 

Gürgentepe Belediyesi ile ilçe kaymakamlığı işbirliğinde ihtiyaç sahibi engelli bir çifte ev yaptırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
BELEDİYE ENGELLİ ÇİFTE EV YAPTIRIYOR 

Belediye Başkanı Cemil Coşkun çifte yardım çağrısında bulunarak: “Siz kıymetli dostlarımdan ricam; gerçek bir ihtiyaç sahibi olan bu çiftimizi el birliği ile yuvalarına kavuşturmak. Maddi gücünüz neye yetiyorsa çimento,kum, çakıl, demir vs gibi yapı malzemelerine ihtiyacımız var.” dedi. 

Yerel seçimlerin ardından Gürgentepe Belediye Başkanı seçilen Cemil Coşkun’dan örnek bir davranış daha geldi. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Başkan Coşkun ilçe kaymakamı Buket Yeşilgül ile el ele vererek ihtiyaç sahibi engelli bir çift için ev yaptırıyor. Konuyla ilgili Başkan Coşkun yaptığı açıklamada: “Belediyemize gelen çeşitli talepler üzerine başlatmış olduğumuz “Askıda Eşya Kampanyası” ile sizlerin sayesinde bir çok vatandaşımızın yüzünü güldürdük, güldürmeye de devam edeceğiz. Bizlerin yardımına muhtaç olan vatandaşlarımızın yüzünü yere eğmeden onlara el tutmanın mutluluğu bizlere yolumuzun güzelliğini hatırlatıyor.” diye konuştu. 

“AMACIMIZ ÇİFTİMİZİ YUVASINA KAVUŞTURMAK”

Yardım kampanyaları alanlarını genişlettiklerini kaydeden Coşkun; “Karşıladığımız kira, eşya, giysi, mama vs gibi ürünlerin dışında alanımızı genişletiyoruz ve maddi durumu çok yetersiz engelli bir çiftimize Sn. Kaymakamımız Buket Yeşilgül ile el ele vererek ev yaptırıyoruz. Belediyemiz ve kaymakamlığımızın imkanları kısıtlı olduğundan sizlerin desteklerine ihtiyacımız var. Siz kıymetli dostlarımdan ricam; gerçek bir ihtiyaç sahibi olan bu çiftimizi el birliği ile yuvalarına kavuşturmak.
Maddi gücünüz neye yetiyorsa çimento,kum, çakıl, demir vs gibi yapı malzemelerine ihtiyacımız var. Bu kez hedefimiz büyük, yardımları yalnızca kendi ilimizden değil sesimizi duyan her bir yurttaşımızdan, bütün illerimizden bekliyoruz. Haydi kardeşlerim gönüllerimizi, maddiyatımızı, heyecanımızı ortaya koyalım ve bu sevinci birlikte yaşayalım, çiftimizin mutluluğuna birlikte ortak olalım.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.