SON DAKİKA
Hava Durumu

BELEDİYEDEN YILDA 3 MİLYON 600 BİN TL TASARRUF 

Fatsa Belediyesi Başkan Kibar önderliğinde yılda 3 milyon 600 bin TL tasarruf sağlamayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2023 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2023 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
BELEDİYEDEN YILDA 3 MİLYON 600 BİN TL TASARRUF 

Başkan Kibar toplam 130 personelle çöp toplama, süpürme, yıkama ve hafriyat moloz toplama gibi hizmetleri en üst seviyede vatandaşlara sundukları söyledi. 
Şehrin temizliği ve hijyeni için gece-gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Kibar; “Şehrimizin temizliği ve hijyenine katkıda bulunmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Son 4.5 yılda Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün envanterine 18 adet yeni temizlik aracı kazandırarak, şehrimizi daha temiz bir yer haline getirmek için modern ve etkili araçlarla çalışıyoruz. Toplamda 130 personelimizle çöp toplama, süpürme, yıkama ve hafriyat moloz toplama gibi hizmetleri en üst seviyede sunuyoruz.” dedi.

“250 BİN TON ÇÖP GERİ DÖNÜŞÜME NAKLEDİLDİ”

Kullanım ömrünü tamamlamış 1.200 adet galvanizli konteynerin tamiratını gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Kibar bu sayede yılda 3 milyon 600 bin TL tasarruf sağladıklarını ifade etti. Başkan Kibar: “Günlük ortalama 150 ton evsel atığı toplayarak, 4.5 yılda 250 bin ton evsel atığın geri dönüşüm tesislerine naklini gerçekleştirdik. Şehir merkezi ve kırsal bölgelerimizde 2 bin 300 adet galvaniz konteyner, 336 adet yeraltı ve yerüstü konteynerlerimiz bulunmaktadır. Fatsa'mızı daha temiz ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için birlikte el ele vermeye devam edeceğiz. Sizlerin desteğiyle şehrimizi daha güzel yarınlara taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” açıklamasında bulundu. 

Haber: Müjdat HÜLÜR

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.