SON DAKİKA
Hava Durumu

BU GURUR FATSA’NIN

İlçenin istihdam ve ekonomisine katkı sağlayan Organize Sanayi Bölgesinde başarılı işlere imza atılmaya devam ediyor. Giyim sektöründe binlerce marka için dikim yapan Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde, Türkiye’nin futbol takımları içinde forma üretimi yapılmaya devam ediyor. 

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2023 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2023 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
BU GURUR FATSA’NIN

Fatsa OSB’nin gelişiminde büyük katkısı olan Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, bir başarıyı daha duyurdu. 
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, “Geçtiğimiz günlerde ön bilgilendirmesini paylaştığım müjdemizle ilgili Galatasaray Spor Kulübü’nden beklediğimiz resmi KAP açıklaması geldi. Galatasaray, önümüzdeki yıl Puma markalı forma giyecek ve bu formalar Fatsa Organize Sanayi Bölgemizde, ERATEKS firmamız tarafından üretilecek. Dev markalardan birini daha Fatsa’mızda üretecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu başarıda imzası olan değerli yatırımcılarımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.
Sıkı bir Galatasaray taraftarı olan FATSO Başkanı Tayfun Karataş, tuttuğu takımın formalarının Fatsa’da üretilmesine de ayrıca mutlu olduğunu da belirtmeden geçmedi.

Haber;İslam DURAN

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.