SON DAKİKA
Hava Durumu

“BU KAYIPLARI ÖNLEMEK MÜMKÜN”

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun geçtiğimiz gün Ordu’da mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 5 yaşındaki Eylem Debek ve yaralanan 25 işçi için açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
“BU KAYIPLARI ÖNLEMEK MÜMKÜN”

Torun her yıl benzeri kazalarda mevsimlik tarım emekçilerini ve çocuklarını kaybettiklerini, bu kayıpları önlemenin ise mümkün olduğunu söyledi. 

Torun, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Şanlıurfa'dan Ordu'ya hasat için gelen fındık emekçilerimizi taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 5 yaşındaki Eylem Debek’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Her yıl benzeri kazalarda mevsimlik tarım emekçilerimizi ve çocuklarımızı kaybediyoruz... Bu kayıpları önlemek mümkün. Mevsimlik tarım işçilerimize güvenceli çalışma ve güvenli ulaşım imkanlarının sağlanmaması sebebiyle kaybettiğimiz canlarımızın her birinde iktidarın vebali vardır. İşçi ölümlerini önlemek iktidarımızda öncelikli olarak gündemimizde olacaktır.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.