SON DAKİKA
Hava Durumu

BU KAZALARIN ÖNÜNE NASIL GEÇİLECEK?

Son yıllarda ‘kazalar şehri’ olarak isimlendirilen Fatsa’da hemen her gün trafik kazası meydana geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2023 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2023 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
BU KAZALARIN ÖNÜNE NASIL GEÇİLECEK?

İlçenin bağlantı güzergahı olması nedeniyle karayolunda yoğun trafik yaşanırken, yaya geçitleri bu kazalarından en büyük nedenlerinden biri oluyor. 
İlçenin merkez yollarında bulunan yaya geçitlerinde yayalar sürücüler yol vermiyor şikayetini gündeme getirirken; karayolunda bulunan yaya geçitlerinde sürücülerin yayalara yol vermesi nedeniyle maddi hasarlı kazalar yaşanıyor. 
Dumlupınar Mahallesi mevkiinden sahile geçmek isteyen çoğu vatandaş yaya geçitlerini kullanırken, yoğun trafik nedeniyle trafik kazaları meydana geliyor. Yayaya öncelik uygulamasını da dikkate alan sürücüler trafikte yapacaklarını bilemediklerini belirtiyorlar. Bazı sürücüler karayolunda yaya geçidinin olmasına sitem ederek, bu alanların düzenlenmesini bekliyor.
İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Burak Eroğlu’da, Fatsa Karayolu sahil mevkiinde yaya geçidinden yaşanan bir trafik kazasını paylaşarak bu sorunu tekrar hatırlattı.
Maddi hasarlı trafik kazasını paylaşan Burak Eroğlu, “Bir çözüm için bin defa yazıldı söylendi. Fatsa sahil için klasik bir kaza örneği.. Öndeki araç yaya geçidinde ki yayaya yol vermek için yavaşlar, arkadaki araç öndeki araca çarpar. Bu sefer az bir maddi hasarla atlatıldı. Ya öyle olmasaydı...” dedi.

Haber Merkezi

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.