SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP İLÇE BAŞKANI KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Gürsoy yapılan ilk müdahalenin ardından anjiyo yapılacağı belirtildi. Gürsoy'un sağlık durumu hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2024 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2024 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
CHP İLÇE BAŞKANI KALP KRİZİ GEÇİRDİ

CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, aniden rahatsızlanarak Ordu Medical Park Hastanesi Koroner Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Kalp krizi teşhisi konulan Gürsoy’un koroner anjiyo olacağı öğrenildi.

CHP’Lİ VEKİLLERDEN MESAJ GELDİ

CHP Ordu Milletvekilleri Seyit Torun ve Mustafa Adıgüzel’den Gürsoy’un sağlık durumu ile ilgili mesaj geldi. Torun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Geçirdiği rahatsızlık sebebiyle hastaneye kaldırılan Altınordu İlçe Başkanımız Bulut Gürsoy'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, hızla iyileşerek biran önce aramıza katılmasını diliyorum.” dedi.

“KRONER ANJİO OLACAK”

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ise paylaşımında: “CHP Altınordu ilçe başkanımız Bulut Gürsoy'u tedavi olduğu Ordu Medical Park Hastanesi Koroner Yoğun Bakım Ünitesi'nde ziyaret edip doktorlarından bilgi aldık, kendisi ile de sohbet ettik. Öğleden sonra koroner anjiyo olacak. Çok önemli bir durum çıkmayacağını ümit ediyor, süreci takip ediyorum. Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.