SON DAKİKA
Hava Durumu

“EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Fatsa Genç İş Adamları Derneği (FAGİAD) Başkanı Alihan Doğruca ve yönetim kurulu üyeleri Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
“EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Kibar ziyaretle ilgili; “Genç girişimcilerimizin potansiyelini ve şehrimize kattığı değeri görmek, bizler için büyük bir onur. Şehrimizi daha iyi bir yer haline getirmek için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Başkan Kibar konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Fatsa’nın kıymetli genç iş insanlarını bünyesinde barındıran Fatsa Genç İş Adamları Derneği (FAGİAD) Başkanımız Alihan Doğruca ve yönetim kurulu üyeleri misafirimiz oldu.” diye konuştu. 

“BİZLER İÇİN BÜYÜK BİR ONUR”

Genç girişimcilerin potansiyelini ve şehre kattığı değeri görmenin, büyük bir onur olduğunu kaydeden Başkan Kibar: “Şehrimizi daha iyi bir yer haline getirmek için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Fatsa Genç İş Adamları Derneği Başkanlığına yeni seçilen Alihan Doğruca ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.