SON DAKİKA
Hava Durumu

‘ENERCİ’NİN MERKEZİ ORDU MU?

Çektiği videolar, iddialı konuşmaları, lüks yaşamıyla bir anda Türkiye’nin sosyal medya ünlüsü olan ve ardından kara para aklama, vergi kaçırma gibi olaylarla hakkında soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Engin Polat davası Ordu’ya kadar uzandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2023 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2023 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
fatsagazetesi.net
‘ENERCİ’NİN MERKEZİ ORDU MU?

Türkiye’nin gündeminde bomba etkisi yaratan, herkesin konuştuğu Polat çiftinin onlarca şirketi olduğu ve vergi ödemelerinde ki dengesiz fiyatlar ortaya çıkmıştı. Haklarında çıkan haberler sonrasında Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında dava açılan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin kara para trafiğinin Ordu’dan döndüğü İddia edildi.

Gazeteci Erk Acerer sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada; “Polat dosyasında Ordu, Fatsa kritik noktalardan biri. Polat’ların burada da bir güzellik salonu var. Buradaki kara para trafiğinde bir isim ön plana çıkıyor. Ordu bu isimle çalkalanıyor! Mali Müşavir Ahmet Gün.

Aynı zamanda Dilan Polat-Engin Polat’ın mali işler sorumlusu. Mali işler avukatı Ahmet Gün, katıldığı canlı yayında Dilan Polat ve Engin Polat’ın 2022 yılında tahmini olarak 100 milyon lira ciro yaptığını ve 7 milyon vergi ödediğini belirtmişti. Savunmadan çok ‘kara kutu’ olduğu iddialarına yanıt vermeli. Müşavirlik bürosu İstanbul’dayken neden daha çok Ordu’da olduğunu anlatmalı! Servetine ilişkin bilgi sunmalı.” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.