SON DAKİKA
Hava Durumu

ENGİNYURT “HANGİ ÜLKEDE YAŞIYOR”

Cemal Enginyurt, yine maaşlar üzerinden yetkililere tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2023 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2023 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
ENGİNYURT “HANGİ ÜLKEDE YAŞIYOR”


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Güler’in ‘Açlık sınırı altında kaç çalışan ücretli bulunmaktadır’ sorunun cevabına verdiği yanıt sonrasında tepkileri de beraberinde getirdi. 
Sosyal medya  platformlarında çok vatandaş asgari ücretle geçinemediklerini belirterek Bakan Işıkhan’a tepki gösterirken, bir tepki ise Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt’tan geldi. Basın açıklamalarında, sosyal medya platformlarında sık sık emeklilerin maaşlarının yetmediğini ve bu konuda çalışmaların yapılması gerektiğini vurgulayan Cemal Enginyurt, Işıkhan’ın cevabı sonrasında ‘Hangi ülkede yaşıyor’ dedi.
DP Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt’un, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a yönelik paylaşımı ise şu şekilde; “Bakan Vedat Iışıkhan, asgari ücretin 11 bin 402 lira olduğunu belirterek “Bu kapsamda, ülkemizde aşırı yoksulluk veya açlık sınırı içinde yaşayan kişi bulunmamaktadır” demiş. Vedat efendi! 7500 TL alan Emekli; 5000 TL alan dul ve yetim. Hangi Ülke de yaşıyor. Yazıklar olsun.”

Haber: İslam DURAN

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.