SON DAKİKA
Hava Durumu

EYÜP FATSA SAHAYA MI DÖNÜYOR?

AK Parti eski Grup Başkanvekili ve 21, 22, 23. dönem Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa’dan MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’e sürpriz ziyaret geldi.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2023 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2023 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
fatsagazetesi.net
EYÜP FATSA SAHAYA MI DÖNÜYOR?

Kulislerde Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne aday olacağı konuşulan Eyüp Fatsa’dan sürpriz Şanlıtürk ziyareti geldi. Ziyaret sonrası Fatsa’nın sahaya çıktığı yönünde iddialar konuşulmaya başladı.
GÖREVE HAZIRIM DEMİŞTİ


Geçtiğimiz günlerde Fatsa aday gösterilmesi durumunda Ordu’ya hizmet etmek istediğini ifade ederek; “Samimiyetle söylüyorum, ben Ordu’ya hizmet etmek isterim. Her alanda hizmet etmek isterim. Özellikle de yerel yönetimlerde hizmet etmek isterim. Bu konuda bilgime, birikimime, siyasi tecrübeme güvencim tamdır. Zaten Ordulu hemşerilerimin böyle bir güvenci, inancı var ki, ismimizi sürekli gündemde tutuyor.. Demek istediğim, ben  AK Parti’nin yabancısı değilim. AK Parti’nin kurucusuyum, kurucularından biriyim. Benim partim bana Ordu’da yerel yönetimlerde veya herhangi bir hizmette ihtiyaç duyarsa ,orada olurum.  Ben görevden bu güne kadar kaçmadım bundan sonra da kaçmam. Belediye başkan adaylarının tespiti  çalışmaları belirli bir süreç geçtikten sonra tamamlanacaktır. Partimizin yetkili organları , karar organları var.
 Bizi de aday gösterebilir, bir başka birini de gösterebilir. Ona bu günden yanıt vermek mümkün değil. Görev verilirse bundan büyük memnuniyet duyarım. “ açıklamasında bulunmuştu.
Haber: İslam DURAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.