SON DAKİKA
Hava Durumu

FATSA’DA ALTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Fatsa’nın Evkaf Mahallesi’nde altyapı çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2023 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
FATSA’DA ALTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Fatsa Belediyesi öncülüğünde başlatılan çalışmalarla mahallenin kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, doğalgaz ve iletişim altyapısı yenileniyor. 
Yürütülen çalışmalarla ilgili Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaptığı paylaşımda: “Her adımımızı, şehrimizin yarını için atıyoruz. Evkaf Mahallemizde, Ordu Büyükşehir Belediyemiz, Fatsa Belediyemiz ve OSKİ'nin işbirliğiyle yürütülen altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, doğalgaz ve iletişim altyapısını yenileme adımlarıyla, üstyapı için yeni bir döneme hazırlanıyoruz.” dedi.


“BİRLİKTE GÜÇLENİYORUZ”


Gece gündüz ayırt etmeden çalışan ekipler sayesinde mahallelerin modern ve konforlu bir yaşam alanına dönüşmesi için özveriyle çalıştıklarını kaydeden Başkan Kibar; “Altyapı iyileştirmeleriyle, geleceği daha sağlam bir zemin üzerine inşa etme gayretindeyiz. Birlikte büyüyoruz, birlikte güçleniyoruz! Hedefimiz daha yaşanılabilir bir Fatsa. Bu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu. 

Haber: Müjdat Hülür

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.