SON DAKİKA
Hava Durumu

“FATSA’MIZI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ak Parti Fatsa ilçe Başkanı Yasin Sarıçiçek  ve yönetimine tebrik mesajı yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2023 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2023 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
“FATSA’MIZI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Başkan Kibar mesajında: “Fatsa’mızı  birlikte daha da ileriye taşıyacağımıza inancımız tam! Yeni projeler ve enerji dolu bir ekip ile hep birlikte güzel günler bizi bekliyor.” dedi. 
Başkan Kibar sosyal medya hesabından yayımladığı kutlama mesajında: “Ak Parti Fatsa İlçe Başkanlığı'nın yeni döneminde Yasin Sarıçiçek Başkanlığı'ndaki yönetim kurulu üyelerimize yeni görevlerinde başarılar diliyor, onları tebrik ediyor, önceki dönem yönetim kurulu üyelerimize de yaptıkları çalışmalar ve  emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 


“GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR”
Başkan Kibar, parti teşkilatı ile birlikte Fatsa’yı güzel günlerin beklediğini kaydederek: “Fatsa’mızı  birlikte daha da ileriye taşıyacağımıza inancımız tam! Yeni projeler ve enerji dolu bir ekip ile hep birlikte güzel günler bizi bekliyor. Ak Parti Fatsa İlçe Başkanımız Yasin Sarıçiçek ve ekibine başarılar dilerim!” paylaşımında bulundu. 


Haber: Müjdat Hülür

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.