SON DAKİKA
Hava Durumu

FATSA’NIN BAL GİBİ EVİ HİZMETE AÇILIYOR

Fatsa Belediyesi, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP), Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü, Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Ziraat Odası ortaklığı ile yapımına başlanan Bal Evi projesinde sona gelindi.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
FATSA’NIN BAL GİBİ EVİ HİZMETE AÇILIYOR

Proje çevre düzenlemesi ardından kısa süre içerisinde hizmete açılacak. 

Apiterapide kullanılan Arıcılık ürünlerinin çeşitlendirilerek kırsal kalkınmada istihdamın arttırılması projesinin, arı ürünleri eğitimini tamamlayan üreticiler bir süre önce sertifika ve arılı kovanlarını alıp üretime başlamışlardı. Bal üreticilerin ürünlerini satabileceği Bal Evi (Bal satış merkezi) çevre düzenlemesi ardından kısa süre içerisinde hizmete açılacak. 

“FATSA’MIZA HAYIRLI OLSUN”

Projede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar; “Üretiminde lider olduğumuz, ilimizde arıcılığın geliştirilmesine yönelik hayata geçirdiğimiz Bal Evi projemizin çevre düzenlemesinde sona yaklaştık. Fatsa Belediyemiz, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP), Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü, Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Ziraat Odası ortaklığı ile hayata geçirdiğimiz Bal Evi projemiz şehrimize şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.