SON DAKİKA
Hava Durumu

FATSA’YA 35 MİLYONLUK YATIRIMIN STARTI VERİLDİ 

Fatsa Belediyesi tarafından yaklaşık 99 dönüm  arazi üzerine ve 35 milyon TL bütçeyle hayata geçirilecek olan Çerkezler Tepesi Mesire Alanı projesinin startı verildi. 

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2023 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2023 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
fatsagazetesi.net
FATSA’YA 35 MİLYONLUK YATIRIMIN STARTI VERİLDİ 

Proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Kibar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “İstanbul dönüşü şehrimizin yeni yaşam alanlarından biri olacak olan Çerkezler Tepesi Mesire Alanımızda incelemelerde bulunduk”dedi. 


“99 DÖNÜM ARAZİ ÜZERİNE KURULACAK”


Başkan Kibar, projenin yaklaşık 99 dönümlük arazi üzerine kurulacağını kaydederek; “35 milyon TL’lik bütçeyle hayata geçirdiğimiz Çerkezler Tepesi A Tipi Mesire Alanı Projemizin ilk etabında, yeşil alanlar, piknik alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, açık ve kapalı oturma alanları, çocuk oyun alanları, günübirlik spor alanları, kır kahvesi ve yöresel ürün satış büfeleri yer alacak.” ifadelerini kullandı. 


“FATSA’YA BÜYÜK DEĞER KATACAK”


Projenin tamamlandığında Karadeniz’in sahile en yakın A Tipi Mesire Alanı olacağını belirten Başkan Kibar; “Çerkezler Tepesi projemiz, şehrimize ve halkımıza büyük bir değer katacak. Doğal güzelliklerimizi koruma ve Fatsa’mızı daha yaşanabilir bir şehir haline getirme vizyonumuz doğrultusunda önemli bir adım olarak gördüğümüz projemiz şehrimize hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

Haber;Müjdat HÜLÜR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.