SON DAKİKA
Hava Durumu

FİLİSTİN’E DUYARSIZ KALMAYAN ÖĞRENCİLER 78 BİN 800 LİRA TOPLADI

İsrail’in Filistin halkına uyguladığı saldırılar sonrası Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yapılan kermeslerden biri Korgan’da düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2023 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2023 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
FİLİSTİN’E DUYARSIZ KALMAYAN ÖĞRENCİLER 78 BİN 800 LİRA TOPLADI



İsrail’in 7 Ekim’den bu yana çocuk, genç, yaşlı demeden Filistin halkına uyguladığı devlet terörizmi sonrası, Ordu’nun Korgan ilçesinde bulunan öğretmen ve öğrenciler Filistin halkına duyarsız kalmayarak yardım amaçlı kermes düzenledi. Korgan Ortaokulu ÇEDES projesi kapsamında öğrenciler ve öğretmenlerin eşliğinde okul bahçesinde düzenlenen kermese Korgan genelinde bulunan okullar ve ailelerde destek verdi. 


Düzenlenen kermesle ilgili konuşan Korgan Ortaokulu Müdürü Abdullah Timur, “İsrail’in Filistin halkına uyguladığı saldırılara kayıtsız kalmayarak okul olarak Filistin halkının yanında olduğumuzu göstermek amacıyla bir kermes düzenledik. Burada onları dertlerine azda olsa derman olmak ve Müslüman coğrafyasının yalnız bırakılmayacağını  bilinmesini istedik. Bizlerde öğrencilerimiz, okullarımız velilerimizle beraber Din kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Fatma Küçük öncülüğünde 479 öğrencimiz ve 36 öğretmenlerimizin katılımıyla düzenledik. Emeği geçen ve destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Haber: Ümit Güngör

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.