SON DAKİKA
Hava Durumu

GELİŞİ GÜZEL DÖKÜLEN MOLOZLAR TOPLANDI

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin çeşitli noktalarına gelişigüzel ve kaçak olarak dökülen molozları toplayarak çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçti.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2023 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2023 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
GELİŞİ GÜZEL DÖKÜLEN MOLOZLAR TOPLANDI

Fatsa Belediyesi; ormanlık alanlar, boş arsalar ve yol kenarları başta olmak üzere ilçenin çeşitli noktalarına gelişigüzel ve kaçak olarak dökülen molozları toplayarak çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçiyor.

“KAÇAK DÖKÜLEN MOLOZLARIN SAHİPLERİ TESPİT EDİLİYOR”

Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva, çevreye gelişi güzel moloz dökerek çevre ve görüntü kirliliğine yol açanların bu davranışlarının kabul edilemez olduğunu belirterek, “Ekiplerimiz çevre ve görüntü kirliliğinin önlenmesi konusunda hassas bir çalışma yürütüyor. Bu çalışmalarla ile ilçemizin daha yaşanılabilir görüntüsünün sürdürülebilirliğine katkı sağlamak için Zabıta Müdürlüğümüz ile birlikte kaçak moloz dökümüne yönelik çalışma ve denetimlerimiz taviz vermeden aralıksız devam ediyor. İlçe genelinde kaçak dökülen molozların sahipleri tek tek tespit edilerek kabahatler kanununa göre ceza tatbik ediliyor.” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.