SON DAKİKA
Hava Durumu

GENÇLER HER GÜN TEHLİKEYLE YÜZÜYOR

Bolaman Mahallesinde pidecilerin bulunduğu plajda her gün boğulma meydana geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2023 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2023 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
GENÇLER HER GÜN TEHLİKEYLE YÜZÜYOR

Denizin temizliği, manzarası ve lezzetleriyle çoğu vatandaşın tercihi olan Bolaman Mahallesinde, serinlemek için denize giren vatandaşlar akıntı ve dalga nedeniyle boğulma tehlikesi yaşıyorlar. Bölgede can kurtaran olmadığı için boğulma yaşayam vatandaşlara işletme sahipleri koşuyor. 

Körfez Pide İşletme Sahibi Erkan Ekiz, “Sadece dün üç kişiyi boğulmaktan son anda kurtardık. Özellikle gençler kayalık alanda denize girmeyi seviyor. Biz girmemeleri konusunda uyarıyoruz ama bizim sözümüz de bir yere kadar oluyor. Dalgayı az gören vatandaşlar kayalıklardan denize atlıyorlar ve akıntıya kapılarak bir anda çırpınmaya başlıyorlar. Öyle ki artık işimizi yapamaz olduk. Sürekli denize insan kurtarmaya koşuyoruz. Ekiplere haber veriyoruz, geliyorlar vatandaşın denize girmemesi için uyarıyorlar ama gençler dinlemiyor maalesef.” diye konuştu. 

Gün içerisinde müşteri yoğunluğunda yetişemediklerini belirten Erkan Ekiz, “Yeri geliyor denizde olanı biteni göremediğimiz anlar oluyor. Bizim takibimizle de olacak iş değil” dedi.

Haber;İslam DURAN

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.