SON DAKİKA
Hava Durumu

GÜRGENTEPE’YE KADIN ELİ DEĞDİ

Ordu’nun Gürgentepe Kaymakamı Buket Yeşilgül kış hazırlığı yapan mahalle sakinlerini ziyaret ederek birlikte yufka açtı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2023 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2023 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
GÜRGENTEPE’YE KADIN ELİ DEĞDİ

Yaptığı çalışmalarla Gürgentepelilerin sevgisini kazanan Yeşilgül mesaisinin büyük kısmını  masada değil, sahada geçirmeye devam ediyor.
Geçtiğimiz 28.09.2023 tarihinde Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Gürgentepe ilçe kaymakamı olarak atanan Buket Yeşilgül, kısa süre içerisinde yaptığı çalışmalar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Kaymakam Yeşilgül’ün bugünkü durağı ise Akmescit Mahallesi oldu. Mahallede ev hanımlarıyla bir araya gelen Yeşilgül, yapılan kış yufkası hazırlığına yardım etti. 


BUKET YEŞİLGÜL KİMDİR?
1997 yılında Elazığ’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini ise Bursa İnegöl’de tamamladı. 2020 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2023 yılında 111. Dönem Mülki İdare Amiri olarak mesleğe intisap etti. İl Merkez stajını Gaziantep'te, Mülkiye Müfettişi Refakatindeki Teftiş Stajını Diyarbakır ili Ergani, Çermik ve Çüngüş ilçelerinde tamamladı. Gaziantep ilinde Araban ilçe Kaymakam Vekâleti yaptı. Akabinde Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen deprem sonrası Malatya ilinde koordinatör kaymakam olarak görev yaptı.b28.09.2023 tarihli İçişleri Bakanlığı onayı ile Gürgentepe’ye görevlendirilen Buket Yeşilgül, 05.10.2023 tarihi itibariyle görevine başladı. 

Haber: Müjdat Hülür

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.