SON DAKİKA
Hava Durumu

“HALKIN HAKKI İÇİN NÖBETTEYİZ”

Yargıtay’ın Can Atalay kararı Meclis’i hareketlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2023 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2023 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
fatsagazetesi.net
“HALKIN HAKKI İÇİN NÖBETTEYİZ”

CHP’nin ‘Danışma Kurulu toplansın’ çağrısı sonrası, CHP milletvekillerinin Meclis’teki Adalet Nöbeti devam ediyor. CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun ve Cemal Enginyurt nöbete destek verdiklerini açıkladı.

Konuyla ilgili CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, sosyal medya hesabı üzerinden, “Halk Partisi, halkın meclisinde, halkın hakkı için nöbette! 
Genel Başkanımız Özgür Özel ve Meclis Grubumuz ile TBMM Genel Kurulu 'nu terk etmiyoruz!” dedi.

“ADALET NÖBETİNDEYİZ”

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel’de TBMM'de Adalet Nöbetinde olduğunu belirterek; “Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel ve İşçi Partisi Genel Başkanı Sn. Erkan Baş da yargı darbesine karşı adalet nöbeti tutan biz CHP milletvekillerine ziyarette bulundu.” diye konuştu.

“NÖBETİ DESTEKLİYORUZ”

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt’ta nöbete destek vereceğini ifade ederek; “Yargı krizi ve darbe girişimini gündemde tutmak amacıyla bugünden itibaren,CHP'nin TBMM Genel Kurulu’nu terk etmeme eylemini destekliyoruz. Demokrat Parti Milletvekili Sayın SalihUzunTDV  Eylem için TBMM de nöbette. Saat sabah 04’de nöbeti ben devralacağım. Direnişe devam.” açıklamasında bulundu.

Haber: Müjdat HÜLÜR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.