SON DAKİKA
Hava Durumu

"HER ZAMAN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ"

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Yeni Ordu Valisi Muammer Erol'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2023 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2023 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
"HER ZAMAN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ"

Milletvekili Milletvekili Şanlıtürk, Vali Erol'a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Milletvekili Şanlıtürk, "Son açıklanan Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile ilimize atanan Ordu Valimiz Sayın Muammer Erol bey’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Sayın Valimizin deneyimleri, bilgi birikimi ve hukukçu kimliği ile ilimize çok büyük hizmetler yapacağına inanıyorum" dedi.
Şanlıtürk açıklamasında, "Ordu’nun bir evladı olarak, milletvekili olarak sayın Valimizin her zaman yanında ve destekçisi olacağız. Bütün meselelerde hukukun içerisinde kalarak, yasalar çerçevesinde görev tanımına uyarak ve hakkaniyet ölçülerine riayet ederek tam bir takım oyunu bilinciyle İlimize birlikte hizmet edeceğiz inşallah. Sayın Valimizin geçmişte görev yaptığı yerlerdeki başarılarına ilave olarak ilimizde de çok başarılı hizmetler yapacağına inanıyorum. Çalışmalarında başarılar diliyor Allah’tan hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
Haber;Müjdat HÜLÜR

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.