SON DAKİKA
Hava Durumu

ILICA’YA KİBAR DOKUNUŞ 

Fatsa’nın kaplıcasıyla meşhur Ilıca Mahallesi’ne yapılan hizmetlerin ardından mahallenin çehresi değişti.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2023 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2023 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
ILICA’YA KİBAR DOKUNUŞ 


Mahalleye yapılan hizmetlerle ilgili Fatsa Belediye Başkan İbrahim Etem Kibar; “Fatsa’mıza yaptığımız her hizmet, bu uğurda harcadığımız her emek, harcadığımız her mesai, hemşehrilerimizi konforlu ulaşıma kavuşturma arzumuzdandır.” dedi. 
Başkan Kibar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Yapımı devam eden 2.5 km’lik beton yol çalışmalarımızla birlikte Fatsa Belediyesi olarak kaplıcasıyla meşhur, beldeden mahalleye dönüşen Ilıca Mahallemizde son 4 yılda; 5.5 km beton yol çalışması, 4.1 km 1.kat sathi kaplama asfalt çalışması, 750 metre sıcak asfalt çalışması, 6 adet betonarme menfez çalışması, Taş duvar çalışması, 1 adet sentetik çim yüzeyli halı saha, 1 adet çocuk oyun parkı, 1 adet semt parkını tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.” dedi. 


“CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ”
Başka Kibar birçok hizmetin daha mahalle sakinlerin hizmetine sunacaklarını ifade ederek; “Fatsa’mıza yaptığımız her hizmet, bu uğurda harcadığımız her emek, harcadığımız her mesai, hemşehrilerimizi konforlu ulaşıma kavuşturma arzumuzdandır. Mahallelerimizde ve grup yollarımızda standardı yükseltip konforlu ve uzun ömürlü bir yol ağı için canla başla çalışıyoruz.” açıklamasında bulundu. 

Haber: Müjdat Hülür

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.