SON DAKİKA
Hava Durumu

İLK VE SON ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELİNDİ

Fatsa Kaymakamı Avni Kula ve Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ilk kez öğretmenlik görevine başlayan ve emekli olan öğretmenlerle bir araya geldiler.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2023 01:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2023 01:06
Kaynak: Haber Merkezi
İLK VE SON ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELİNDİ

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında bir buluşma programı organize edildi. Düzenlenen programa Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ve öğretmenler katıldı. 
Öğrencileri ve eğitim için yıllarını bu mesleğe verecek olan ve yıllarını bu meslekle geçirmiş olan öğretmenlerin Öğretmenler günleri en içten dileklerle kutlanırken, onların her daim yanlarında olunduğu gösterildi.


Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Ülkemizin fedakâr öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline lâyıksınız” dedi.
Başkan Kibar, “Yılmadan, yorulmadan ve içlerindeki ışığı hiç kaybetmeden, öğrencilerimize yol gösteren; birlik, beraberlik, kardeşlik ve evrensel değerleri öğreten değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Sizlerin bilgi ve rehberlikleri, daima yolumuzu aydınlatacaktır” diye konuştu.

Haber;İslam DURAN

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.